Kindvriendelijke hotel Dubai

Top 2 kindvriendelijke hotels Dubai + All Inclusive

Op zoek naar de meest kindvriendelijke hotels in Dubai? Team Kindvriendelijke.nl heeft de leukste hotels op deze pagina verzameld. Bekijk de mogelijkheden hieronder:

Top 2 kindvriendelijke hotels Dubai

1. Atlantis The Palm *****

Kindvriendelijke hotel Dubai
Groot aquapark voor de kinderen met 7 glijbanen
  • Uniek: op Dubai’s palmeiland
  • Keuze uit 16 restaurants
  • Waterpark Aquaventure

Voor wie op zoek is naar een luxe kindervakantie in Dubai is hier aan het juiste adres. Vanaf het wereldberoemde palmeiland kijkt dit hotel uit over de skyline van Dubai. Dit hotel heeft maar liefst 5-sterren en is daarbovenop als Deluxe bestempeld. Laat je met het hele gezin in de watten leggen en verblijf in een luxe hotelkamer met jacuzzi en bezoek Faith in waterpark Aquaventure. Geniet van een van de 16 restaurants van het resort met verschillende bars en lounges.

Kinderfaciliteiten: Kinderbad buiten, 7 waterglijbanen, Atlantis Explores club, The Zone gamesroom, The Zone, Waterpark Aquaventure met verschillende glijbanen en veel meer.


2. Grand Hyatt Dubai *****

Grand Hyatt Dubai *****
  • Ruime tropische tuin met zwembad
  • Verschillende restaurants
  • Centrale ligging bij Dubai Creek

Ben je op zoek naar een centraal gelegen kindvriendelijk hotel in Dubai? Met een breed aanbod aan recreatieve mogelijkheden? Dan ben je in het 5-sterrenhotel Grand Hyatt Dubai op de juiste plek. Er zijn tal van faciliteiten en activiteiten. Ontspan aan het zwembad of in de Wellness, doe mee met één van de leuke sportactiviteiten en rpoef de culinaire hoogtepunten uit de diverse restaurants. Met meerdere zwembaden is er genoeg zwemplezier voor jong en oud.

Kinderfaciliteiten: kinderzwembad, spelletjesruimte, speelplaats, tegen vergoeding: kidsclub met vele leuke activiteiten. Daarnaast is er op aanvraag ook babysitservice beschikbaar.


Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *