Top 2 kindvriendelijke hotels Italië

Kindvriendelijke hotels Italië tips

Op zoek naar kindvriendelijke hotels Italië? Dat klinkt goed! Want een vakantie naar Italië met kinderen biedt tal van voordelen en pelziere ervaringen voor het gezin. Denk aan cultuur, historie, lekker eten, familie-activiteiten, prachtige natuur en warm klimaat!

Top 2 Kindvriendelijke hotels Italië


1. Casta Verde Hotel Club

Kindvriendelijke hotel Italië
Casta Verde Hotel Club tip 1
  • Volpensioen en All Inclusive mogelijk
  • Aquapark met glijbanen en watertoestellen
  • Gratis shuttleservice naar het strand

Zoek je een betaalbaar familiehotel in Italië waar je kunt verblijven op basis van Halfpensioen of All Inclusive? Costa Verde Hotel Club is een heerlijk hotel voor het hele gezin! Zo heeft dit hotel een buffetrestaurant, een Spa Center, entertainment voor jong en oud en een aquapark met glijbanen en speeltoestellen. Daarnaast heeft het hotel een privé strand op circa 2 kilometer en is makkelijk te bereiken met de gratis shuttleservice. Goed om te weten: Costa Verde Hotel Club beschikt over 1 tot 3 slaapkamers en van 2 tot 4-persoons.

Kinderfaciliteiten: Apart kindergedeelte zwembad, aquapark met glijbanen en speeltoestellen, miniclub 4 tot 12 jaar, speeltuintje en kinder entertainment 4 tot 12 jaar van juni tot en met september.


2. Gardaland Resort & Adventure Hotel

Gardaland Resort & Adventure Hotel tip 1

Gardaland Resort & Adventure Hotel zorgt voor een glimlach op het gezicht van je kind(eren)! Dit hotel is in Victoriaanse stijl ingericht en beschikt over 4-sterren gelegen aan het Gardameer in Itailië. Dit populaire pretpark is eenvoudig te bereiken met dank aan de gratis shuttleservice van het hotel. Het hotel beschikt over kamers met unieke thema waaronder: Jungle, Wild West, Arctic en Arabian. Let er wel op: de kaartjes voor Gardaland zijn niet bij de prijs inbegrepen. Deze zijn wel regelmatig met korting te verkrijgen aan de receptie van het hotel.

Kinderfaciliteiten: kinderzwembad, thema kamers.


Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *