Kindvriendelijke hotels Sicilië

Top 3 kindvriendelijke hotels Sicilië + All Inclusive

Een familievakantie naar Sicilië? Dat klinkt goed! Er zijn tal van kindvriendelijke hotels op Sicilië. De leukste tips lees je hieronder. Uiteraard zijn er meer kindvriendelijke hotels in Italië maar het grootste eiland in de Middellandse Zee is gewoon een heerlijk plek om te genieten van zon, zee en strand.

Top 3 kindvriendelijke hotels Sicilië

1. Eloro Hotel **** All Inclusive

Eloro Hotel sicilie tip 1
  • Direct aan het zandstrand
  • Leuke activiteiten voor jong en oud
  • Op basis van All Inclusive

Om te beginnen met het eerste kindvriendelijke hotel op Sicilië, Elora Hotel! Een luxe en betaalbaar 4-sterrenhotel waar je verblijft op basis van All Inclusive. Zo ligt het hotel direct aan een prachtige baai met fraai privé zandstrand. Daarnaast is het hotel centraal gelegen op circa 10 minuten rijden van een van de mooiste en belangrijkste baroksteden van Italië, Noto. Dit hotel beschikt over 3 restaurants, talloze sportactiviteiten en veel meer.

Kinderfaciliteiten: 1 kinderzwembad, speeltuintje, miniclub van 6 tot 12 jaar en minidisco.

Dit hotel kun je boeken bij: Corendon.


2. Grand PAlladium Sicillia Resort & Spa *****

Grand Palladium Sicillia Resort & Spa tip 1
  • Centraal gelegen direct aan het strand
  • 4 à-la-carterestaurants
  • Meerdere zwembaden in tropische tuinen

Grand Palladium Sicillia Resort & Spa is een luxe 5-sterrenhotel op basis van All Inclusive verblijf. Een uitstekende uitvalsbasis voor een onvergetelijke familievakanite! Zo ligt het resort direct aan het strand en beschikt over meerdere zwembaden in de tropische tuin. Daarnaast heb je ruime keuze uit 4 restaurants en niet zo maar een, maar een à-la-carterestaurants. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een heerlijke vakantie op Sicilië met de kids!

Kinderfaciliteiten: apart kinderzwembad, babyclub van 1 tot 3 jaar, miniclub 4 tot 11 jaar, juniorclub 12 tot 16 jaar, animatie en entertainment en babysitservice (tegen betaling).

Dit hotel kun je boeken bij: Corendon.


3. Naxos Beach ****

Kindvriendelijk hotel Sicilië
Kindvriendelijk hotel Sicilië
  • All Inclusive genieten
  • Pal aan het heerlijke strand
  • Geschikt voor families

Nog een leuke kindvriendelijke hotel gevonden op Sicilië. Maak kennis met Naxos Beach! Dit 4-sterrenhotel beschikt over verschillende faciliteiten voor jong en oud. Van sport, spel en shows.. De kamers zijn lekker ruim, zo beschikt het hotel over 2 tot 4-persoons kamers en villa’s voor de luxe liefhebbers! En ga je voor All-Inclusive? Ook dat is mogelijk! Bekijk de mogelijkheden.

Kinderfaciliteiten: kinderdisco, kinderrestaurant, speeltuin, juniorclub, babyclub, miniclb en kinderwagenverhuur.

Dit hotel kun je boeken bij: TUI.


Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *