Kindvriendelijke vakantieparken Utrecht tip

Utrecht, de betoverende stad doordrenkt van geschiedenis, nodigt je uit om te genieten van een onvergetelijke familievakantie. Temidden van de historische pracht en bruisende energie van Utrecht, bieden onze zorgvuldig geselecteerde kindvriendelijke vakantieparken een perfecte mix van avontuur en ontspanning voor jong en oud. Ontdek de charme van eeuwenoude kastelen, omarm de groene oases en beleef samen met je gezin bijzondere momenten.

Top 2 kindvriendelijke vakantieparken Utrecht

1. Vakantiepark Amerongse Berg

Kindvriendelijke vakantieparken Utrecht tip
  • Op de Utrechtse Heuvelrug
  • Overdekt zwembad
  • De beste mountainbikeroutes

Zoek je een leuk kindvriendelijke vakantiepark Utrecht? Bij Vakantiepark Amerongse Berg kunnen de kinderen lekker spelen op de indoorspeelplaats, springen op de airtrampoline en ravotten in de speeltuinen. Hier vervelen de kids zich geen minuut. Kom helemaal tot rust met het gezin in de kleinste provincie van Nederland.


2. RCN het Grote Bos

RCN Utrecht kindvriendelijk tip
  • Gelegen in bosrijke omgeving op de Utrechtse Heuvelrug
  • Verwarmd buitenzwembad met spectaculaire glijbanen en een waterspeelparadijs
  • Cultuur, natuur, landgoederen en kastelen rondom het park

Genieten met het gezin in Utrecht? Maak kennis met RCN het Grote Bos! Dit vakantiepark is gelegen in een bosrijke omgeving op de Utrechtse Heuvelrug. Met een verwarmd openluchtzwembad, spectaculair survivalparcours, skelter- en fietsverhuur is het altijd een feest op het park. Voor de waterpretliefhebbers, er is een mega waterspeelparadijs in de openlucht.


Vergelijkbare berichten